Duitse auto’s

Duitse auto’s

Er bestaat geen twijfel dat Duitsland met zijn vele automerken één van de meest toonaangevende en gerespecteerde landen in de (auto)wereld is. Dit land staat bekend als “de thuishaven van auto’s”. Zo is de ontwikkeling en uitvinding van de viertakt motor begonnen bij de Duitser Nikola us Otto en is er in Duitsland geen tekort aan auto’s. Jaarlijks worden er meer dan 10 miljoen geproduceerd en er zijn meer dan 1 miljoen burgers die in de auto-industrie werken.

Een paar Duitse auto’s zijn de Audi, Volkswagen, Porsche, Mercedes Benz en BMW. Al deze gerenommeerde bedrijven zijn ook in het buitenland te vinden en ze staan bekend om de hoge kwaliteit auto’s die ze produceren.

Het is belangrijk om te weten dat kwaliteit belangrijk is, vooral wanneer het aan komt op het kopen van auto’s. Duitse auto’s zijn de beste in hun soort en ze zijn dan ook zonder twijfel aan te bevelen.

Audi wordt op grote schaal erkend voor het bouwen van kwaliteit auto’s en ze hebben meer dan 50 grote deals gehad in het laatste jaar. Audi is eigendom van de Volkswagen Group en doet het al jaren goed. Het bedrijf is voornamelijk gelokaliseerd in Ingolstadt, Duitsland.

Een ander Duits automerk is BMW, welke voornamelijk gelokaliseerd is in München. De auto staat bekend als “de ultieme rijmachine”. Het bedrijf is in 1913 opgericht door Karl Rapp. BMW is geen goedkope kwaliteitsauto en wordt vooral gemaakt is voor de rijke en middel klasse.

De Mercedes staat vooral bekent om z’n luxe en de Porsche heeft ook nog de uitstraling van de sportauto.

Al de bovengenoemde auto’s geven aan van hoe de Duitse auto’s de autowereld domineren!

Wil je meer weten over het importeren van auto’s? Klik dan op de onderstaande knop:

Direct toegang tot zelf een auto importeren

 

Zelf een auto importeren

 
Leave a Reply